asap Hudplejelinien

Australian Skin Active Products, forkortet "asap", er en videnskabelig cosmeceutical hudplejelinje oprindeligt udviklet af Dr. Douglas Groose, en af Australiens mest anerkendte kosmetiske plastikkirurger, i samarbejde med Leyslie Dowdle i år 2000. Siden 2006 har Carley Dowdle, kemiker med speciale i den kosmetiske industri, virket som CEO for ASAP.

Alle produkter udvikles og produceres i Australien og visionen at levere aktivt-virkende hudpleje i et overskueligt og let tilgængeligt produktprogram, til overkommelige priser er summeret i asap-sloganet ”Simple Effektive Affordable” (SEA).

ASAP har fokus på at levere produkter, der anvender innovative formulationer med den seneste cutting-edge-teknologi, imens der samtidig holdes fast i grundfilosofien omkring SEA.

Produkterne indeholder ren AHA glycolsyre (alfahydroxyacid = frugtsyre). Der anvendes kendte høje koncentrationer og virkningsfulde pH-værdier. Hertil biomimetric tripeptider, krydslinket hyaluronsyre, A-vit i ren Retinol form, Niacinamider (B-vit), Resveratol, Ceramider, Antioxidanter og anti-irritations formulation.

Hudplejeserien, der oprindelig er udviklet til at modstå og kompensere for Australiens hårde og udfordrende klima forhandles nu worldwide og herhjemme i Danmark eksklusivt hos hudlæger, i medicinskbaserede kosmetiske klinikker og udvalgte hudplejeklinikker.

Simple | Effective | Affordable

Leverandør info:

asap skinproducts (AU)
asap skinproducts facebook side
asap skinproducts instagram profil
asap skinproducts (DK)